Pro Vita Iași desfășoară ateliere pentru tineri și familii în cadrul Festivalului Familiei

31 August 2022 12:01 Arhiepiscopia Iaşilor

Pro Vita Iași organizează, în perioada 4-10 septembrie, ediția a II-a a Festivalului Familiei, având tema „Familia – de la căutare la împlinire”. În cadrul festivalului, Departamentul desfășoară ateliere dedicate atât tinerilor, cât și familiilor, în zilele de 5,6 și 7 septembrie.

Înscrierile se pot face până la 1 septembrie, accesând link-ul: https://forms.gle/VbjC3MtV9eLVFYoPA

Iulia Țoța, mamă a 7 copii și fondatoare „Școala Familiei” va susține luni, 5 septembrie, atelierul „Familia – răspuns pentru problemele dintre generații”.

Pr. Cosmin Brînză, paroh al Bisericii Sfinților Împărați Constantin și Elena din Săcărești se va adresa tinerilor în cadrul atelierului din 6 septembrie, „Familia – răspuns pentru tinerii care își caută sensul”.

Atelierul „Familia – răspuns pentru problemele soțului și ale soției” din 7 septembrie va fi susținut de Pr. Dragoș Bălinișteanu, paroh al Bisericii Sfântul Ioan Botezătorul din Curagău și de soția sa, Daniela Bălinișteanu.

Evenimentele vor avea loc în Sala Baptisteriu din cadrul Ansamblului Mitropolitan, începând cu ora 15:00, iar de la 19:00 participanții vor avea parte de discuții și cină alături de speakerul atelierului.

Nu există taxă de participare la ateliere. Participanții sunt invitați să contribuie cu o donație la CASA CRINEI, beneficiari ai proiectului DAR PENTRU COPII.

De altfel, intrarea la Festivalul Familiei din 10 septembrie, din Parcul Copou, este liberă și participarea la activități gratuită. Singura condiție este solidarizarea în jurul poveștii unei mame a 5 copii, nevoită să îi îngrijească de una singură, într-o locuință în care îndură frigul. Scopul festivalului este unul caritabil, cel de strângere a donațiilor pentru a construi CASA CRINEI.

Prima ediție a Festivalului Familiei a avut loc pe 11 septembrie 2021 în Piața Unirii și a marcat 10 ani de activitate Pro Vita Iași.

Ultimele din categorie