Pro Vita Iași: peste 100 de copii îi scriu lui Moș Crăciun

20 Noiembrie 2020 12:11 Arhiepiscopia Iaşilor

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor organizează, în perioada 15 noiembrie - 22 decembrie 2020, cea de-a șaptea ediție a campaniei „Scrisori pentru Moș Crăciun”.

Această campanie își propune să îndeplinească dorințele a 115 copii din 20 de familii numeroase înscrise în Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii - Sfântul Stelian, astfel încât aceștia să aibă sub bradul de Crăciun darurile pe care și le doresc și de care au nevoie, cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului Iisus Hristos.

„Organizam o nouă ediție a acestei campanii cu gândul la acești copii care merită să primească ce își doresc de la Moș Crăciun, mai ales în contextul pe care îl trăim acum. Ne-am făcut curaj să organizăm și anul acesta pentru că avem sprijinul a doi parteneri din Iași: Continental și Fundația Antibiotice «Știință și Suflet». Ei vor fi ajutoarele Moșului și vor îndeplini dorințele și nevoile trecute în scrisori. Aceste familii au nevoie de noi, mai ales în preajma sărbătorii Nașterii Domnului, când trebuie să fim mai apropiați sufletește unii de alții, dar și ca recunoștință și apreciere că au născut copiii pe care i-au primit în dar de la Dumnezeu. Le mulțumim pe această cale tuturor celor care ne sunt alături: celor doi parteneri oficiali, pentru sprijin și pentru dragostea pe care o au față de copii, preoților din parohiile unde locuiesc aceste familii, pentru că au ajutat ca scrisorile să ajungă la timp pentru a fi pregătite cadourile, și partenerilor media: Doxologia, Agenția de știri Basilica, Ziarul Lumina și Radio Trinitas”, a declarat Sorina Topliceanu, referent în cadrul Departamentului Pro Vita Iași.

***

Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii - Sfântul Stelian sprijină constant peste 200 de familii care au peste 7 copii. Familiile se află în județele Neamț, Iași și Botoșani. Mai multe informații despre programele și proiectele desfășurate, puteți găsi pe site-ul provitaiasi.ro și pe pagina de Facebook Pro Vita Iași.

Ultimele din categorie