Proiectul ROD – spațiu creativ și de învățare, al Protopopiatului Piatra Neamț, a ajuns în finala competiției Noul Bauhaus European

Educaţie

Proiectul ROD – spațiu creativ și de învățare, al Protopopiatului Piatra Neamț, a ajuns în finala competiției Noul Bauhaus European

Proiectul ROD – spaţiu creativ şi de învăţare, al Protopopiatului Piatra Neamţ, a ajuns în finala competiţiei Noul Bauhaus European, organizată de Comisia Europeană. Competiția susține proiecte care se concentrează pe o mai bună conviețuire în locuri frumoase, durabile și favorabile comunității.

ROD - spațiu creativ și de învățare face parte din cele 52 de proiecte selectate din peste 1100 de proiecte din toată Europa și a fost selectat cadrul axei tematice „Redobândirea sentimentului de apartenență”.

Proiectul concurează pentru premiile pe care juriul le oferă celor mai bune proiecte, dar și pentru premiul din partea publicului. Până pe 16 mai ROD – spațiu creativ și de învățare poate fi votat urmând pași simpli:

Poți vota proiectul ROD, aici: https://prizes.new-european-bauhaus.eu/

Procedura de vot:

1. Apeși pe butonul galben I VOTE FOR MY FAVOURITE PROJECT

2. Introduci adresa de email si dai Verify my address

3. Intri pe contul tau de e-mail imediat și dai click pe link.

4. Se deschide o pagină unde vei vota – mergi la secțiunea Verde, la al doilea punct • Regaining a sense of belonging și acolo găsești ROD.

5. Selectează ROD.

6. Ca sa poti trimite votul trebuie sa alegi un alt proiect și din secțiunea Albastră. Selecteză și un alt proiect care îți place.

7. Trimite Votul tău și dă #share acestui mesaj să ne voteze cât mai mulți.

8. Ține-ne pumnii!

ROD – spațiu creativ și de învățare este proiectul Protopopiatului Piatra Neamț, care a luat naștere prin transformarea unei clădire dezafectate, o centrală termică, fără utilitate pentru comunitate, într-un spațiu destinat activităților și evenimentelor de comunitate. ROD este o Școală de Fapte Bune în care se învață practic cum se face binele, procesul de învățare fiind bazat pe valori, virtuți, povești, implicarea în comunitate, creativitate, natură, sens și răbdare. În cadrul tutror activităților sunt dezvoltate cultura, tradițiile și lucrul de mână, cu elemente naturale, abodrdarea naturală și firească a vieții, învățarea reciprocă și gândirea creativă, orientată către soluții. ROD este un proiect destinat copiilor, adolescenților și familiilor. (Ana-Maria Țoc, manager de proiect ROD – spațiu creativ și de învățare)

Citește despre: