Proiectul „Tinerii iubitori de folclor”, la Vaslui

9 August 2018 16:33 Constantin Ciofu Episcopia Huşilor

Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui (ATOV) va implementa, în cadrul Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui (12 -15 august 2018), proiectul intitulat „Tinerii iubitori de folclor”.

Acesta va cuprinde o serie de activități cultural-artistice: spectacole de cântece religioase și tradiționale susținute de Corala ATOV și soliști vocali, dansuri populare şi ateliere de lucru manual obiecte de artizanat. În cadrul proiectului vor fi achiziționate 20 de costume populare autentice și vor fi confecționate 50 de obiecte de artizanat. Grupul țintă al proiectului este alcătuit din 55 de tineri cu vârste cuprinse între 14 - 35 ani, care fac parte din Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui, dintre care 20 alcătuiesc Corala ATOV, 15 tineri talentați în vederea creării obiectelor de artizanat și 20 tineri talentați în dansuri populare.

Scopul proiectului îl reprezintă punerea în valoare a patrimoniului cultural românesc şi cultivarea sentimentelor de respect pentru valorile naţionale, în rândul tinerilor, prin promovarea acestora în cadrul unor evenimente cultural-artistice.

Citește alte articole despre: slujbă, preoţi, copii, tineri, credinţa

De la același autor

Ultimele din categorie