Protopopiatul Iași II inițiază o campanie social-filantropică pentru 150 de copii

Social

Protopopiatul Iași II inițiază o campanie social-filantropică pentru 150 de copii

    • Protopopiatul Iași II inițiază o campanie social-filantropică pentru 150 de copii
      Protopopiatul Iași II inițiază o campanie social-filantropică pentru 150 de copii

      Protopopiatul Iași II inițiază o campanie social-filantropică pentru 150 de copii

Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Iași II inițiază o nouă campanie social-filantropica intitulată „Betleemul Bucuriei în satele izolate” în perioada 20 noiembrie – 20 decembrie 2023, timp în care ne puteți fi alături donând dulciuri, jucării și haine de iarnă.

În cadrul acestui proiect social-filantropic ne propunem să bucurăm 150 de copii: 123 de copii din medii defavorizate din parohiile Protopopiatului Iași II și 27 de copii, beneficiari ai Biroului de Asistență Socială al Protopopiatului Iași II. Tindem să împărțim această bucurie în sufletele copiilor din satele izolate, unde familiile au posibilități reduse, iar copiii au sufletele greu întristate din cauza limitelor sociale și materiale de zi cu zi.
Toate aceste aspecte, realități contemporane triste de altfel, nu ar trebui să oprească povestea de basm pe care o crează în jurul nostru Nașterea Domnului: la ferestre colinde, pe ulițe și străzi cete de vestitori ai Sfintei Nașteri, în biserici cântări de preamărire aduse lui Dumnezeu, în cer și în tot văzduhul toacă și clopote ori sunete de zurgălăi, dar nu pe mesele tuturor sau în casele din satele izolate găsim lucruri sau alimente care să primenească întregul tablou al sărbătorii.
Oricât de frumoase ar fi sărbătorile de Crăciun, oricât de multe beculețe am pune la grinda caselor și în interiorul acestora, primirea bucuriei ar fi împărțirea acestei lumini; mai cu seamă, aplecându-ne asupra pruncilor.  
În acest sens, ne îndreptăm atenția asupra dumneavoastră, a mărinimiei dumneavoastră și vă îndemnăm să depănați la caierul vremurilor din copilărie, pline de trăiri și de întâmplări neuitate din perioada Crăciunului, încercând să împletim și altor prunci această bucurie, cu prilejul campaniei.

Donația poate consta atât în produse, cât și în ajutor financiar la sediul Biroului de Asistență Socială din strada Ion Neculce nr. 36, Iași, sau prin virament în contul bancar RO36 CECE B000 30RON 0823 647, cu mențiunea „campanie BAS”.
Pentru mai multe informații, puteți suna la numărul de telefon 0757.264.878.

Citește despre: