Studenții ieșeni donează sânge în Campania „Uniți pentru Viață”

15 Noiembrie 2021 19:04 Social

Cu binecuvântarea IPS Părinte Mitropolit Teofan, Campania de donare de sânge „Uniți pentru Viață” se desfășoară și anul acesta, la inițiativa ASCOR Iași. Mai ales în contextul pe care îl traversăm, trebuie să fim empatici și să fim pregătiți să-i ajutăm pe cei care sunt în situații cu adevărat nefericite.

În perioada 22 - 26 noiembrie, voluntarii mai multor asociații studențești din Iași, care s-au mobilizat în jurul acestei cauze, vor fi prezenți la Centrul de Transfuzii Iași, pentru a sprijini procesul de donare.

Pentru a participa la Campania „Uniți pentru Viață”, veți putea accesa acest formular de înscriere: https://forms.gle/zKyEMYQxLxxaDxQb7 

Dacă așteptăm, momentul potrivit pentru a dona nu va fi niciodată. Campania „Uniți pentru Viață” nu este despre moment, ci despre voința de a ajuta persoanele în nevoie de lângă noi. Vă așteptăm, în perioada 22 – 26 noiembrie, pentru un moment, la Centrul de Transfuzii din Iași, pentru a salva vieți.

Mulțumim sponsorilor noștri locali „Scrijele cu mere ca la bunica”, „Teo`s cafe” și Bistro „La Noi” pentru pregătirea gustărilor pe care le vor primi donatorii.
 

Ultimele din categorie