Susține proiectele Pro Vita Iași: cumpără produse din magazinul online

6 Noiembrie 2020 15:43 Arhiepiscopia Iaşilor

Departamentul Pro Vita Iași din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor vă invită să cumpărați produse pro-viață din magazinul online, pentru susținerea proiectelor misionare și sociale destinate femeilor în criză de sarcină și sprijinirea familiilor cu mulți copii.

Magazinul online este disponibil pe site-ul provitaiasi.ro, secțiunea Magazin, și pe pagina de facebook Pro Vita Iași.

Pe acest site se găsesc următoarele produse:

  • cărți, pentru întreaga familie, din seria „Fiecare viață este un dar” de Veronica Iani: „Bebe. O poveste din burtică”, „Ioana. O poveste despre Sindromul Down”, „Tudor. O poveste despre adopție”, „Copilăria. O poveste despre bucurie”, „Leo. O poveste despre prietenie”, cartea „Curajul”, volumul 1 din seria „Cele 12 chei”, de Veronica Iani
  • felicitări cu mesaje pro familie: „Bebe, bun venit!”, „Cea mai bună mamă”, „Cel mai bun tată”
  • sacoșe din bumbac cu burduf, personalizate cu mesaje: „Credință”, „Familie”, „Prietenie”, „Viață”, „Iubire”
  • sacoșe din bumbac pictate cu culori textile, diverse modele
  • insigne personalizate „Valoarea unui tânăr constă în Iubire, Credință, Curaj, Autocontrol, Smerenie, etc.”

În curând vor apărea produse noi, cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului: felicitări tematice, globuri pictate pe sticlă și ornamente din lemn pentru împodobirea bradului.

Modalități de livrare: transportul este gratuit în municipiul Iași, iar în restul țării livrarea costă 15 RON, prin Nemo Express.

Modalități de plată: prin ramburs, 5 RON taxă suplimentară, sau prin transfer bancar, fără alte taxe, în contul RO08 CECE IS10 30RON 1014 342.

„Magazinul cu produse pro-viață și pro-familie este acum în online, ca o adaptare la perioada pandemiei, dar și pentru a oferi posibilitatea celor din întreaga țară să cumpere de la noi. Produsele handmade pe care la vindem sunt lucrate de voluntarii noștri: tineri talentați și mămici care sunt în concediu de creștere a copilului. Prin acest magazin ne propunem să strângem fonduri pentru proiectele noastre care au ca scop ajutorarea femeilor în criză de sarcină și susținerea familiilor cu mulți copii din Arhiepiscopia Iașilor”, a declarat Sorina Topliceanu, referent în cadrul Departamentului Pro Vita.

Mai multe detalii despre direcțiile de activitate, programele și proiectele desfășurate, puteți găsi pe provitaiasi.ro si pe pagina de facebook Pro Vita Iași.

Ultimele din categorie