Tabăra din Pridvorul Satului la Parohia Ruși

10 Septembrie 2021 18:36 Arhiepiscopia Iaşilor

Deși școala se aproprie, tinerii din Parohia Ruși, comuna Belcești, județul Iași și-au petrecut ultimele zile de vacanță în Tabăra din Pridvorul Satului alături de voluntarii care au venit cu multă dăruire și mult entuziasm să facă vacanța de vara mult mai frumoasă și să le ofere amintiri de neuitat.

Pe parcursul celor trei zile de tabără, copiii s-au împrietenit mai bine, au avut posibilitatea de a învăța și de a-și îmbogăți cultura generală în urma atelierelor pe care le-au parcurs, totul îmbinându-se cu jocurile olimpice, vânătoarea de comori, dansurile și tot ce ține frumos de copilăria copiilor. De asemenea, prezența ISU Iași au conturat fericirea copiilor, ei fiind instruiți cum să se protejeze în caz de cutremur, incendiu și să descopere echipamentele necesare unei mașini de pompieri.

Tabăra s-a încheiat cu focul de tabără, de sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului, unde cei ce poartă numele Presfintei Maria au fost sărbătoriți.

Prin binevoința părintelui paroh Săndulache Constantin, a echipei de voluntari și cu ajutorul lui Dumnezeu, tinerii din satul Ruși și-au încheiat vacanța într-un mod special, luându-și astfel energia și entuziasmul pentru noul an școlar.

Ultimele din categorie