Telefonul Vieții – avortul nu este o soluție!

Arhiepiscopia Iaşilor

Telefonul Vieții – avortul nu este o soluție!

    • Telefonul Vieții – avortul nu este o soluție!
      Telefonul Vieții – avortul nu este o soluție!

      Telefonul Vieții – avortul nu este o soluție!

Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor lansează cu ocazia Lunii pentru Viață 2016 serviciul de telefonie cu apelare gratuită Telefonul Vieții: 0800 800 116, destinat tuturor femeilor însărcinate aflate în dificultate și care se confruntă cu obstacole în păstrarea sarcinii.

Telefonul Vieții poate fi apelat în mod gratuit, din orice rețea de telefonie fixă și mobilă, de pe raza județelor Iași, Botoșani, Neamț, Suceava, Vaslui, Bacău, Cluj, Galați, Timiș și din capitala țării, București.

La căpătul firului se află 24 din 24 de ore angajații Departamentului Pro Vita, gata să ofere consiliere, orientare și sprijin concret pentru orice femeie care are dubii cu privire la păstrarea sarcinii. „Acest instrument misionar are menirea de a veni în întâmpinarea femeilor și a familiilor care au o sarcină neașteptată și consideră că avortul ar fi o soluție. Echipa Departamentului Pro Vita este oricând gata să răspundă tuturor întrebărilor, nedumeririlor și, totodată, să ofere ajutor concret în scopul păstrării vieții copiilor. Orice femeie însărcinată aflată în dificultate poate apela gratuit acest număr: 0800 800 116 și va găsi cu siguranță înțelegere și ajutor”, a spus părintele Radu Brînză, coordonator al Departamentului Pro Vita.

Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor dezvoltă din anul 2012 activități și proiecte având ca misiune salvarea, protejarea și cultivarea vieții. Mai multe detalii despre activitatea Departamentului Pro Vita găsiți pe www.provitaiasi.ro sau pe www.facebook.com/ProVitaIasi.

Citește despre: