Teodora, darul lui Dumnezeu, are nevoie de ajutorul nostru!

1 Iunie 2020 16:17 Flavius Popa Social

Teodora Pașa, un copil în vârstă de o lună din Iași, are nevoie de sprijinul nostru. De la naștere, fetița a fost diagnosticată cu o gravă malformație la inimă, iar singura ei salvare se află în Turcia, la Istanbul. Costul intervenției medicale este destul de ridicat, iar comunitatea ieșeană s-a mobilizat și deja se strâng fonduri pentru ajutorarea ei. Starea fetiței este critică, iar acum se află la secția de terapie intensivă.

Ieșenii și nu numai sunt chemați ca în această perioadă să-și unească inimile pentru a salva inima Teodorei Pașa, o fetiță de numai o lună cu un diagnostic greu: Pilier unic al valvei mitrale cu refulare mitrală severă congenitală cu HTAP (hipertensiune în artera pulmonară) severă.

„Dragi prieteni, colegi, apropiați, voi, cei care ne cunoașteți și cei care nu ne cunoașteți, dar ați auzit întâmplător de noi, din suflet vă rugăm să ne fiți alături în această încercare grea, o încercare greu de descris în cuvinte.

La naștere, fetița a fost diagnosticată cu o gravă malformație la inimă: Pilier unic al valvei mitrale cu refulare mitrală severă congenitală cu HTAP (hipertensiune în artera pulmonară) severă.

De la început, Teodora a cunoscut ce înseamnă durerea și neputința de a respira singură, stând intubată la secția de terapie intensivă din Iași, singurul aliat în durere fiind morfina.

Din păcate, în România nu găsim soluții pentru această afecțiune, singura variantă fiind în Turcia, la Medistate Hospital Istanbul. Costul tratamentului preoperator de 3 luni și a operatiei nu este unul mic: 60.000 de euro, o sumă mult peste bugetul nostru, plus 10.000 euro transportul medical specializat cu avion.

Starea fetiței noastre este critică, necesită tratament și operație imediată!

Teodora nu a fost ținută în brațe de mamă, nu și-a cunoscut tatăl și nici pe cei doi frățiori mai mari care o așteaptă cu nerăbdare acasă.

Ajutați-ne, vă rugăm, să ne putem salva fetița! Vă mulțumim și Dumnezeu să vă răsplătească orice efort cât de mic!”, se arată pe pagina de facebook Teodora, darul lui Dumnezeu.

Oamenii s-au unit deja pe rețelele de socializare și au creat un grup public (Ajutor pentru Teodora) pentru a strânge fonduri și pentru a-i reda Teodorei zâmbetul și copilăria.

Cei care doresc să o ajute pe Teodora o pot face în următoarele conturi:

Cont RON: RO56 BTRL RONC RT0V 2565 5702

Cont EURO: RO68 BTRL EURC RT0V 2565 5701

Conturile sunt deschise la Banca Transilvania pe numele tatălui: Pașa Sergiu

SWIFT: BTRLRO22

PAYPALpaypal.me/LoredanaPasa

Facebook: https://www.facebook.com/donate/714922525993656/

+4 0763 195 288 - Pașa Loredana

+4 0755 842 576 - Pașa Sergiu

De la același autor

Ultimele din categorie