Traduceri și proiecte la Editura Doxologia: „Ex thesauro patrologiae graeco-latinae”

La Facultatea de Istorie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași va avea loc vineri, 24 mai 2019, începând cu ora 18.00, evenimentul „Ex thesauro patrologiae graeco-latinae” – traducei și proiecte editoriale la Editura Doxologia în 2018-2019, unde se vor prezenta și discuta activitățile editoriale din domeniul patristic.

Activitatea este organizată de Editura Doxologia în parteneriat cu Societatea de Studii Clasice din România, Univesitatea „Alexandru I. Cuza” din Iași - Facultatea de Istorie, Centrul de Studii Clasice și Creștine, Cercul de Filologie Clasică și Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Vasile cel Mare” Iași.

În cadrul întâlnirii se vor expune aspecte privind Colecția Patristica a editurii, cu cele două serii: Studii și Traduceri, dar și colecțiile „Viața în Hristos” și „Historia Christiana”. Evenimentul va fi moderat de către pr. Dragoș Bahrim, coordonatorul colecției Viața în Hristos, și de către Dragoș Mîrșanu, coordonatorul colecției Historia Christiana.

Activitatea va începe vinerea aceasta, 24 mai a.c., în sala 1.2 din corpul A – Facultatea de Istorie, accesul publicului doritor fiind liber.

De la același autor

Ultimele din categorie