„Un gând bun dincolo de suferință”

2 Martie 2021 14:00 Arhiepiscopia Iaşilor

Luni, 1 martie, în prima zi de primăvară, Societatea Ortodoxă a Femeilor Române Iași, cu sprijinul părintelui misionar de caritate de la Institutul Regional de Oncologie Iași, pr. Radu-Sever Ungureanu, a încercat să aducă bucuria primăverii pentru 300 de pacienți internați.

Luni, 1 martie, în prima zi de primăvară, Societatea Ortodoxă a Femeilor Române Iași, cu sprijinul părintelui misionar de caritate de la Institutul Regional de Oncologie Iași, pr. Radu-Sever Ungureanu, a încercat să aducă bucuria primăverii pentru 300 de pacienți internați.

Acțiunea s-a desfășurat în condițiile actuale impuse de această pandemie, personalul medical fiind mesagerii noștri în această acțiune. Mărțișoarele confecționate de doamnele din societate, alături de o floare, au ajuns la pacienții de la IRO, cu speranță că am reușit, măcar în parte, să îi facem să zâmbească.  Ne-am propus să le reamintim că primăvara e anotimpul reînvierii, că ne rugăm pentru ei și că nu sunt singuri.

Un mărțișor de suflet, o amintire a copilăriei fiecăruia dintre noi, un zâmbet și un gând bun, la început de primăvară. (Daniela Anchidin, secretar SOFR Iași)

Ultimele din categorie