Vampirii de lângă noi

Social

Vampirii de lângă noi

    • Vampirii de lângă noi
      Vampirii de lângă noi

      Vampirii de lângă noi

Obsesia pentru putere diabolică nelimitată, pentru canibalism, vampirism este de fapt o poartă largă de îndrăcire a oamenilor. Distracţia vizuală devine astfel mod de viaţă, patimă înfiorătoare şi apoi moarte veşnică.

O nouă premieră cinematografică a stârnit vârvă în Statele Unite. Este vorba despre un nou episod din saga „Twilight”care a apărut pentru marele public în acest weekend.

O serie de gânditori creştini, clerici şi teologi din America a luat atitudine asupra acestei serii şi au avertizat la trendul demonic din divertismantul tineretului actual.

Astfel, scriitorul Marc Driscoll a scris un articol numit „Frica unui tată de Twilight”. În acest articol Driscoll a spus că „Twilight este pentru adolescente ceea ce este pornografia pentru adolescenţi: bolnav, pervers, rău, periculos, înşelător şi popular”.

Milioane de oameni s-au înghesuit la cinematografe pentru a vedea cum tinerii vampiri din „Amurg” mai domină umanitatea prin forţă diabolică.

„În mod tragic, mulţi tineri sunt duşi cu maşina la cinema de către părinţi, inclusiv mame degenerate care încurajează obsesia fetelor lor pentru tineri frumoşi care sug sânge. Maşina noastră nu va merge la cinema pentru Twilight” a spus Driscoll.

Scriitorul avertizează asupra pericolelor din aceste producţii cinematografice: „Am mai vorbit despre acest fenomen de atracţie către gunoaie, şi cred că genul acesta este într-adevăr periculos. Popularitatea telenovelelor supranaturale inspiră mode demonice în lumea reală. Exagerare? Spuneţi asta copiilor care muşcă, taie, beau sânge, uneori în timp ce fac sex – şi se scufundă tot mai adânc în ocultism”.

Driscoll a arătat cât de devastatoare pot fi discuţiile între tinerii obsedaţi de vampirism. El vorbeşte despre un site internet în care tinerii practică „trezirea” (awakening) adică lepădarea de creştinism (care este „naşterea din nou”), apoi se practică donarea de bunăvoie a propriului sânge către vampirii mai vechi într-un ritual care profanează Euharistia.

Obsesia pentru putere diabolică nelimitată, pentru canibalism, vampirism este de fapt o poartă largă de îndrăcire a oamenilor. Distracţia vizuală devine astfel mod de viaţă, patimă înfiorătoare şi apoi moarte veşnică. Planul de veacuri al celui viclean nu mai are nevoie de subtilităţi, ascunderi sau scenarii elaborate. El este infuzat direct şi clar în minţile oamenilor pentru ca aceştia să devină simple păpuşi condamnate la iad de către marele regizor al răutăţii mondiale, şi aceasta din propria lor voinţă de a pleca veşnic din faţa Celui care i-a iubit de o veşnicie.