Volum de poezii, lansat în comuna botoșăneană Vlădeni

30 Decembrie 2021 10:53 Social

Sâmbătă, 25 decembrie 2021, în prima zi de Crăciun, în comuna botoșăneană Vlădeni, a avut loc lansarea volumului de poezii „Mai presus de titlu”. Volumul, alcătuit din 44 de poezii, reprezintă debutul în poezie a scriitoarei Asandei Roxana-Gabriela.

Cartea „Mai presus de titlu” a apărut la Editura Etnous Brașov cu o prefață de Geanina Soare.

Lansarea volumului de poezii a avut loc la finalul Sfintei Liturghii, la Biserica „Înălțarea Domnului” din Vlădeni. În cadrul evenimentului au luat cuvântul părintele paroh Constantin Claudiu Oniciuc, care a subliniat faptul că are un respect și o prețuire deosebită pentru copii și tineri, și judecătoarea Irina Hrușcă, care a afirmat că „deși Roxana-Gabriela Asandei este încă la început, ea mi-a confirmat deja, prin prezentul volum de versuri, că poate fi numită logodnică de taină a muzelor."

În postfața volumului, autoarea spune despre ea că provine „dintr-o familie numeroasă, alcătuită din șapte membri. Aici am învățat ce înseamnă iubirea, unitatea, respectul, credința și bucuria”.

La final, tânăra a mulțumit celor care au participat la lansarea volumului și a ținut să adreseze mulțumiri alese celor care au sprijinit-o, ca acest vis să devină realitate: părinți, frați, surori, prieteni și rude. (Mihai Stoica)

Ultimele din categorie