„Zilele românești” la Mănăstirea „Nașterea Maicii Domnului” din Godoncourt, Franța

Zilele românești de la mănăstirea Godoncourt au avut loc în perioada 6-7 decembrie și au cuprins o serie de activități duhovnicești și culturale.

Corala „Ciprian Porumbescu” din Suceava a inclus în cadrul turneului în Germania, Elveția și Franța, un concert caritabil pentru susținerea renovarii  mănăstirii Godoncourt.

Concertul a fost deosebit de apreciat de către publicul de mai multe naționalități, care s-a lăsat purtat în bucuria Nașterii Domnului care se apropie.

Una dintre doamnele preotese, Sarah Deprugney, ne-a transmis impresia dumneaei cu privire la concertul coralei „Ciprian Porumbescu” din 7 decembrie, de la manastirea Nașterea Maicii Domnului din Godoncourt:

Va mulțumesc, Maică! Este o adevărata feerie acest cor, demn de cele pariziene și la acelasi nivel cu alte corale cunoscute! Voci magnifice, un ansamblu profesionist și magic de frumusețe!

În cadrul „Zilelor românești” de la manastirea Godoncourt, corala a oferit si răspunsurile la strană la Sfintele Liturghii și slujbele obișnuite ale mănăstirii din această perioada.

Concertul de colinde poate fi vizonat aici.

(Maica Doroteea)

Ultimele din categorie