Premierea expoziţiei-concurs Patimile şi Învierea Domnului în Episcopia Oradiei

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Episcop Sofronie al Oradiei, Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor şi Palatul Copiilor şi Elevilor din Oradea, a organizat, în perioada 15 aprilie - 5 mai 2011, la Palatul Copiilor şi Elevilor din Oradea, a şasea ediţie a expoziţiei-concurs de icoane, desene, ouă încondeiate şi decoraţiuni cu tematică pascală, intitulată generic: „Patimile şi Învierea Domnului”.

 Expoziţia a reunit lucrări ale copiilor şi elevilor de la grădiniţele, şcolile şi liceele din municipiul Oradea şi judeţul Bihor, informează Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei.

În ziua de vineri, 6 mai 2011, începând cu ora 13, la Palatul Copiilor şi Elevilor din Oradea va avea loc festivitatea de premiere a elevilor declaraţi câştigători la această expoziţie-concurs. Premierea se va desfăşura pe secţiuni, respectiv icoane, desene, ouă încondeiate şi decoraţiuni pascale, pe cicluri de şcolarizare: grădiniţă, ciclul primar, ciclul gimnazial, ciclul liceal şi o secţiune aparte pentru învăţământul special. Elevii câştigători vor fi răsplătiţi cu diplome şi cu icoane.

În cadrul festivităţii se va organiza şi un moment artistic susţinut de către elevi şi cadre didactice de la unităţile de învăţământ participante.

sursa: basilica.ro

Citește alte articole despre: elev, copil, expoziție, concurs

Ultimele din categorie