„Adolescența și provocările ei” – a șasea sinaxă online cu psihologi, medici psihiatri și neurologi

Ortodoxia în lume

„Adolescența și provocările ei” – a șasea sinaxă online cu psihologi, medici psihiatri și neurologi

Joi, 1 februarie 2024, ora 19.30 va avea loc a șasea întâlnire online a Starețului Efrem Vatopedinul cu psihologi, medici psihiatri și neurologi, în cadrul Sinaxei cu tema: „Adolescența și provocările ei”. Sinaxa va fi transmisă live pe conturile de Facebook și YouTube Doxologia.

Sinaxa face parte dintr-o serie de întâlniri ale Părintelui Stareț Efrem Vatopedinul cu psihologii, medicii psihiatri și neurologii, care a început în februarie 2021.

Vă puteți înscrie pentru a participa la întâlnirea Părintelui Stareț cu specialiștii, accesând linkul:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUqceutqDwqE9bLO6LaBnrEL2UsldxoheCU#/registration 

Părintele Efrem Vatopedinul, starețul celei mai înfloritoare mănăstiri din Sfântul Munte, este o personalitate marcantă a timpurilor noastre, a monahismului athonit contemporan; o conștiință care depășește orice fel de limite culturale, geografice, de limbă.

Printre temele discutate la Sinaxele cu Părintele Stareț și specialiștii, amintim: deosebirea dintre starea psihologică și cea duhovnicească, sănătatea sufletească a copiilor, viața de familie. La întâlniri au participat peste o mie de specialiști, părinți și preoți.

Sinaxele sunt organizate de comunitatea Hristocentric, cu sprijinul Centrelor ROUA, care ajută femeile în criză de sarcină și mamele aflate la nevoie.

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre, să deschidem o nouă cale de cunoaștere a Adevărului, prin care să beneficiem de expertiza specialiștilor în diverse ramuri ale psihologiei, psihiatriei și neurologiei, însoțiți de mari Părinți contemporani.

Citește despre: