Proiectul „Campionii Bucuriei”, în Protoieria Câmpulung Muscel

Marți, 19 ianuarie 2016, s-a desfășurat, în cadrul Protoieriei Câmpulung Muscel, amplul proiect social intitulat „Campionii Bucuriei”.

În ziua de 19 ianuarie 2016, s-a desfășurat o nouă etapă a proiectului „Campionii Bucuriei”, din cadrul Protoieriei Câmpulung Muscel, Arhiepiscopia Argeșului, în care parohiile din Cercul nr. 1 pastoral: Șubești,  Apa Sărată,  Bughea de Sus, Flămânda, Domnească, Sfânta Marina, Sfântul Gheorghe, Fundeni, Grui, au împărțit alimente, calendare și cărți de rugăciuni familiilor nevoiașe. Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului se desfășoară, la nivel de protoierii, după un program stabilit de Permanența Centrului Eparhial, activități social-filantropice ce au în vedere ajutorarea familiilor sărace și aflate în nevoi, cu copii mulți sau în pragul abandonului școlar, bolnavi și bătrâni.

Aceste acțiuni sociale fac parte din Proiectul general social-filantropic cultural-educativ și sportiv intitulat „Campionii Bucuriei”, coordonat de protosinghel Caliopie Cristian Ichim, Consilier responsabil de sectoarele Economic-Financiar și Construcții Bisericești, din Eparhia Argeșului și Muscelului.

Sursa: http://www.eparhiaargesului.ro/arhieparg/index.php/stiri-evenimente-din-eparhia-argesului/4365-protoieria-campulung-muscel-campionii-bucuriei-sociale-ianuarie-2016

Ultimele din categorie