Bucurii duhovniceşti de hramul Sfintei Parascheva

18 Octombrie 2016 16:09 Daniela Naclad Arhiepiscopia Iaşilor

Sâmbătă, 15 octombrie 2016, delegaţia Mitropoliei de Limassol, Cipru, în frunte cu Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Athanasie a vizitat Policlinica Providenţa. 

Aici a fost primit cu bucurie de toţi angajaţii şi mulţi dintre colaboratori, care au ascultat şi un ales cuvânt de învăţătură, primind cu emoţie binecuvântarea arhierească. Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Athanasie a fost impresionat de activitatea policlinicii, de personalul tânăr şi dedicat de aici ca şi de ambientul creat pentru pacient şi pentru cercetarea lui.

Luni, 17 octombrie 2016, a poposit la noi şi Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Ioan de Koriţa, Albania, care a fost şi medic psihiatru timp de aproximativ 15 ani, şi a oferit cu drag binecuvântarea arhierească tuturor celor care lucrează aici. Prin cuvântul Înaltpreasfinţiei Sale am fost îndemnaţi să fim puternici, să continuăm, să avem sămânţa cea bună în inima noastră şi să păstrăm ceea ce avem aici.

Pentru ostenitorii Policlinicii Providenţa aceste evenimente au întregit bucuria zilelor de Hramul Cuvioasei noastre dragi Parascheva, cu atât mai mult cu cât am putut  prezenta şi câte ceva din ceea ce a rânduit Dumnezeu să facem aici.

De la același autor

Ultimele din categorie