Sănătatea feminină în prim-plan, la Spitalul „Providenţa“

28 Martie 2017 00:13 Familie

Vizita la medicul ginecolog nu este întotdeauna una dintre cele mai aşteptate, pentru o femeie. Dar atunci când simţi că vorbeşti cu o prietenă, şi nu cu un doctor, iar starea ta de sănătate este cea mai importantă, întâlnirea ajunge chiar să fie una recomandată prietenelor. Este şi cazul Sandei, o tânără în vârstă de 25 de ani care a ales pachetul Sănătate feminină de la Spitalul „Providenţa“. Sanda a ales să ne împărtăşească experienţa ei în interviul de mai jos.

Cum aţi ajuns la Spitalul „Providenţa“?
Eu merg de mai mult timp la Policlinica „Providenţa“, am fost foarte încântată de experienţa de acolo, de serviciile medicale, de atenţia şi grija echipei. Aşa am aflat şi de pachetele Spitalului „Providenţa“ şi am decis să îmi fac o programare, mai ales că serviciile incluse în pachet erau la un preţ avantajos.

De ce aţi ales pachetul Sănătate feminină, în scop diagnostic sau pentru prevenţie?
L-am ales în scop de prevenţie, întrucât fac acest lucru anual. Nu aveam un motiv de îngrijorare, doar am vrut să mă asigur că nu sunt probleme. De fapt, mama a fost cea care mi-a transmis de mică ideea că este necesar să am grijă de sănătatea mea, că la medic nu mergem doar când ştim că suntem deja bolnavi, iar eu îi urmez sfatul.

Cum vi s-au părut serviciile incluse în pachet?
Am fost foarte mulţumită, pachetul este unul complet, a conţinut tot ce îmi era necesar, consultaţie, analize, ecografie. De altfel, şi interacţiunea cu doamna doctor a fost una foarte bună. Vizita la ginecolog  presupune o anumită sensibilitate, poate fi chiar dificilă dacă nu poţi empatiza cu medicul. Aici, însă, doamna doctor a fost foarte drăguţă cu mine, inclusiv atunci când au venit rezultatele şi-a arătat grija pentru starea mea de sănătate, am discutat şi m-am simţit în siguranţă.

Rezultatele au fost favorabile?
Da, din fericire, nu există nicio problemă de sănătate. Mereu mă bucur atunci când aflu că sunt bine şi voi continua să fac aceste controale anuale. Cred că sunt foarte importante pentru fiecare dintre noi, ca să putem trata din timp o afecţiune, să nu ajungem în situaţii mai grave.

Aţi recomanda acest pachet prietenelor dumneavoastră?
Da, deja am făcut acest lucru. Le-am spus că am fost şi sunată atunci când rezultatele au fost gata, personalul de la Recepţie a fost foarte amabil. Şi, din nou, am recomandat pachetul mai ales pentru interacţiunea cu doamna doctor.

Pachetul Sănătate Feminină din cadrul Spitalului „Providenţa“ cuprinde patru servicii medicale şi anume, o consultaţie iniţială, ecografia endovaginală, analiza secreţiei vaginale şi testul Babeş Papanicolau. Toate serviciile medicale sunt la preţul de 200 lei, cu 15% mai puţin faţă de preţul de listă. Accesarea serviciilor se face cu programare prealabilă la numerele de telefon 0232-241.271 / 0730-230.030, pe email la programari.spital@providentamedical.ro sau la sediul Spitalului „Providenţa“, Şoseaua Nicolina, nr. 115, Nicolina 2, Cug, Iaşi.

Ultimele din categorie