Concert de colinde al coralei „Armonia”, la München și Ulm

Corul „Armonia“ al parohiei „Nașterea Domnului”, din München va susţine, în zilele 19 și 20 decembrie 2015, un Concert de colinde în parohiile „Nașterea Domnului” din München și „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Ulm.

Corala „Armonia” al parohiei „Nașterea Domnului”, din Munchen, organizează Concertul de colinde „O, ce veste minunată”. Sâmbătă, 19 decembrie 2015, orele 17.00, Corala „Armonia” concertează la Nikolauskapelle, Unterkirchberger Str. 2, 89079 Ulm–Wiblingen. Iar duminică, 20 decembrie 2015, orele 13:45, la biserica „St. Willibrord”, Blumenstraße 36, 80331 München.

Corul „Armonia“ al parohiei ortodoxe române „Nașterea Domnului” din München a fost înființat în anul 2004, la inițiativa unui grup de credincioși ai parohiei, impulsionați de către părintele Mircea Basarab. De la începuturile sale, și până astăzi, corul a fost, și este, dirijat de către Ciprian Munteanu, absolvent al Seminarului Teologic Ortodox Român, de la Mănăstirea Neamț, și al Facultății de Teologie din cadrul Universității din Iași.

Sursa: http://www.mitropolia-ro.de/index.php/arhiva-stirilor/716-invitatie-la-concert-de-colinde-in-muenchen

Ultimele din categorie