Consfătuirea profesorilor de Religie din Brașov

21 Septembrie 2015 15:04 Arhiepiscopia Sibiului

Joi, 17 septembrie 2015, a avut loc, la Liceul „Andrei Mureşanu” din municipiul Braşov, Consfătuirea profesorilor de Religie din judeţ.

La Liceul „Andrei Mureşanu” din municipiul Braşov a avut loc joi, 17 septembrie, Consfătuirea profesorilor de Religie din judeţ, la începutul noului an şcolar. Întâlnirea a fost prezidată de Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului. La consfătuirea dascălilor de Religie din judeţul Braşov au fost prezenţi şi protopopul de Braşov, Dănuţ-Gheorghe Benga, protopopul de Săcele, Sorin Şerban, inspectorul de Religie, profesoara Elena Popa şi directorul liceului braşovean, profesorul Niculae Cioc.

Profesorii de Religie au avut posibilitatea să asculte cuvântul de binecuvântare al Mitropolitului Laurenţiu, care le-a mulţumit dascălilor pentru devotamentul faţă de această misiune, de a le transmite copiilor mesajul evanghelic. Ierarhul şi-a exprimat recunoştinţa pentru numărul foarte mare de elevi care s-au înscris în acest an la ora de Religie, în judeţul Braşov depăşindu-se procentul de 90% în şcoli şi licee.

Sursa: http://www.mitropolia-ardealului.ro/actualitati/act.php?id=3439

Ultimele din categorie