Peste 20 de voluntari au participat la un team building în Ardeal

18 Aprilie 2016 14:59 Arhiepiscopia Sibiului

În perioada 16-17 aprilie, 20 de tineri voluntari au participat la program de team building în Ardeal, sub coordonarea profesorului de religie Iulian Dascălu. Programul de dezvoltare personală a fost planificat de tinerii voluntari, care au admirat Munţii Făgăraş, au vizitat locurile istorice din Sibiu, Cluj Napoca şi Alba-Iulia.

În Alba Iulia, tinerii au fost fascinaţi de atmosfera medievală a oraşului şi au participat la prima schimbare de gărzi din acest an. Apoi, s-a vizitat Sala Unirii, Catedrala Reîntregirii, care impresionează prin arhitectura grandioasă, şi alte obiective turistice.

După popasul de la poalele Munţilor Apuseni, în comuna Albac, programul de team-building a continuat cu diferite activităţi nonformale împărţind responsabilităţile şi învăţând a gestiona diferite situaţii. Covârșiti de splendoarea naturii, tinerii au poposit şi la peştera Scărişoara, care i-a surprins prin frigul opus temperaturii neobişnuit de ridicate de afară.

Această activitate a fost pentru tineri mai mult decât o evadare din cotidian, a fost o oportunitate de a se cunoaşte mai bine, de a interrelaţiona legând prietenii frumoase, contribuind la dezvoltarea de noi activităţi de voluntariat pe viitor având o echipă unită şi performantă.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

Ultimele din categorie