Studenţii din Braşov, alături de bătrânii de la Căminul de vârstnici din oraş

21 Aprilie 2016 10:02 Arhiepiscopia Sibiului

Un grup de studenți, membri ai Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi din România, filiala Braşov, a participat la un spectacol caritabil la Căminul pentru persoane vârsnice din cartierul „Noua” din Braşov.

În această activitate, înscrisă într-un program de evenimente cultural-artistice pregătit special pentru a aduce alinare sufletească persoanelor din căminele de bătrâni şi din spitale, precum şi copiilor instituţionalizaţi, studenţii au fost coordonați de preotul Costin Butnar.

„Ne străduim să aprindem o lumină în sufletele celor aflați în suferință, în sufletele celor singuri, dar am simţit că de fapt cei dintâi care au de câştigat de pe urma unor astfel de întâlniri suntem de fapt noi înșine. Lacrima de bucurie de pe obrazul unui bătrân sau al unui copil nu poate să nu îţi lase o urmă în suflet, mai ales acum când ne apropiem de Săptămâna Patimilor. Duminică, în ziua de Florii vom merge împreună cu aceşti studenţi braşoveni în două sate din judeţul Harghita, unde vom susţine un spectacol de muzică şi poezie şi ne vom reîntâlni cu românii noştri din acele zone”, a spus preotul Costin Butnar.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

Ultimele din categorie