Campania caritabilă ASCOR Iași, susținută de parohiile din Iași

3 Decembrie 2019 12:16 Arhiepiscopia Iaşilor

În cadrul campaniei „Moș Crăciun la copiii din spitale și centrele de plasament”, aflată la cea de-a treia ediție, voluntarii ASCOR Iași au prezentat activitatea în 15 biserici din Iași și la Mănăstirea Golia. Tinerii au fost primiți cu drag de părinții slujitori care le-au îngăduit să prezinte enoriașilor și închinătorilor scopul campaniei și dorința lor de a fi ajutați.

Oamenii au fost foarte receptivi la solicitarea voluntarilor și au donat după putința fiecăruia, iar la finalul zilei voluntarii s-au întâlnit pentru a vedea în ce stadiu au ajuns cu donațiile pentru campanie. Mare a fost bucuria lor când au văzut pragul de la jumătatea sumei necesare finalizării activității (16.000 RON) și au constat că sunt suficiente fonduri pentru a dărui în data de 5 decembrie 2019 câte un ursuleț de plus celor 800 de copii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași. Acesta va fi oferit în cadrul spectacolului „Magia iernii”, organizat de ASCOR Iași în parteneriat cu DGSAPC Iași.

Campania continuă iar apelul voluntarilor ASCOR Iași se îndreaptă către orice persoană sau instituție care vor să fie alături de noi. Pe lângă acești ursuleți de pluș oferiți, ne dorim să ajungem și la copiii din spitalele din Iași pentru a-i colinda și pentru a le oferi un astfel de cadou. Partenerul principal al acestei campanii este Carrefour România care ne oferă acești ursuleți la un preț promoțional.

Donațiile pot fi făcute direct la colegul nostru Remus Fandarac – 0758.130.533, coordonatorul campaniei, sau direct în subcontul ASCOR Iași, cu mențiunea „Donație pentru campania de Crăciun”: RO61 BRDE 240S V952 3528 2400 - subcont ASCOR Iasi deschis la BRD – Sucursala Iași. (Andrei Mocanu, coordonator Departamentul de Asistență Socială al ASCOR Iași)

Ultimele din categorie