(Video) Cum ajutăm copiii din familiile numeroase  

Raluca Zota, asistent social al Departamentului Pro Vita Iasi prezintă ideea proiectului „Dar pentru copii” și modul în care ne dorim să ajutăm copiii din familiile numeroase.

Departamentul Pro Vita susține în prezent, prin programul Sfântul Stelian, aproximativ 200 de familii care au peste 7 copii în întreținere, în județele Iași, Botoșani și Neamț. Le acordăm burse lunare de studiu copiilor cu rezultate școlare bune, organizăm întâlniri de vară pentru cei mici, oferim ajutor medical în cazurile deosebite și încercăm ca fiecare sărbătoare mare să vină cu masa îmbelșugată.

Toți părinții își doresc să asigure un viitor sigur și promițător copiilor lor, dar de multe ori au nevoie de puțin sprijin de la cei din jur pentru a-și îndeplini obiectivele. Prin proiectul „Dar pentru copii” ne propunem să oferim părinților din familiile pe care le avem în grijă o mână de ajutor, pentru a duce la bun sfârșit ceea ce și-au propus. Pe unii îi vom ajuta să își transforme spațiul improvizat în care locuiesc într-o casă adevărată, pe alții îi vom ajuta să își asigure căldura și lumina casei, iar pe alții să-și pregătească copii pentru școală.

Pune și tu o cărămidă la temelia unui vis!

Donează dacă vrei să dai o mână de ajutor! Pune și tu o cărămidă la temelia unui vis: https://darpentrucopii.ro/givedoxo/donate!

Video pe aceeași temă

Ultimele din categoria Clipuri

Pe aceeași temă

Recomandările zilei

Citește și