Conferință ASCOR Iași cu părintele protosinghel Teofan Popescu

19 Martie 2019 13:43 Arhiepiscopia Iaşilor

Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) - filiala Iași organizează joia viitoare o nouă conferință. Invitat este părintele protosinghel Teofan Popescu, slujitor la Catedrala Mitropolitană din Iași.

Evenimentul va avea loc joi, 21 martie 2019, la Sala „Iustin Moisescu” din incinta Ansamblului Mitropolitan din Iași, începând cu ora 18:30.

Tema care va fi abordată se intitulează: „Cum se poate apropia un tânăr de Taina Maicii Domnului? Mai este fecioria de actualitate astăzi?”.

În cadrul conferinței se va prezenta succint și cartea „Smerenia și dragostea, însușirile trăirii ortodoxe” a Părintelui Sofian Boghiu și vor fi proiectate scurte înregistrări video cu minuni contemporane ale Maicii Domnului, relatate de părinții Sofian Boghiu, Mihai Lungeanu și Ionuț Butoiu.

Conferința va fi apoi prelungită și completată de seminarul „Părintele Sofian le vorbește tinerilor”, ce va fi susținut de părintele Teofan Popescu în data de 19 aprilie 2019 și la care participanții vor putea discuta pe marginea cărții părintelui Sofian. (Andrei Hrițuc, coordonator Departament Credință-Cultură ASCOR Iași)

Ultimele din categorie