Conferința „Rugăciunea, scară spre cer”, la Catedrala din Sibiu

11 Martie 2022 14:48 Arhiepiscopia Sibiului

În „Anul omagial al rugăciunii în viaţa Bisericii şi a creştinului – 2022” IPS Părinte Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, ne va introduce în taina rugăciunii prin conferința „Rugăciunea, scară spre cer”, care va avea loc vineri, 11 martie, după Pavecernița Mare de la ora 18:00, în Catedrala Mitropolitană din Sibiu.

Rugăciunea este „scară spre cer” căci, într-adevăr, ea pornește de pe pământ, dar se înalță până la cer, asemănându-l pe om cu îngerii. Urcând această scară, omul se înalță mai presus de stresul cotidian, ajungând mai aproape de pacea și bucuria care vine de la Tatăl Ceresc.

În cadrul evenimentului vor fi premiați și participanții concursului „Rugăciunea, scară spre cer”, care s-a desfășurat în perioada 18 februarie – 10 martie 2022 și a fost adresat elevilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 35 de ani. Invitația de a participa la această întâlnire este pentru toți cei care se încadrează în categoria de vârstă 7-35 ani și nu numai. Ne-am bucura să redescoperim împreună atât frumusețea slujbelor din Postul Mare, cât și bucuria de a fi alături unii de alții.

Mai multe detalii despre aceste evenimente și despre celelalte activități ale Organizației Tinerilor din Sibiu găsiți aici

Ultimele din categorie