„Fii o lumină de Înviere pentru un suflet cărunt!”

8 Aprilie 2020 15:12 Flavius Popa Arhiepiscopia Iaşilor

Echipa Centrului de zi de Asistență și Recuperare pentru Persoanele Vârstnice „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv” inițiază în această perioadă campania „Fii o lumină de Înviere pentru un suflet cărunt!”. Activitatea își propune să obțină donații și ajutoare pentru bunicii beneficiari ai centrului social.

„Pentru a deveni lumină pentru cei din jur este necesar să fim atenți și la nevoile lor. Vă propunem ca-n perioada 6-17 aprilie 2020 să fim făuritori de fapte bune.

Campania are drept scop colectarea de donații, sub orice formă, pentru a ajuta bunicii comunității noastre să simtă bucuria Învierii.

Având în vedere că anul acesta, această bucurie le este adumbrită și de faptul că nu vor fi prezenți în Sfânta Biserică, ne propunem să le oferim noi o rază de lumină. Învierea Domnului este sărbătoarea luminii și a bucuriei!

Întrucât Sărbătoarea Sfintelor Paști este sărbătoarea biruinței asupra morții și a bucuriei asupra întristării, ea ne cheamă să oferim celor din jurul nostru iubire milostivă, iubirea filantropică a lui Hristos, pace și bucurie, mai ales celor bolnavi, văduvelor, celor săraci, singuri și neajutorați. Vă propunem să le punem pe masă un cozonac și o pască, așa cum odinioară obișnuiau să gătească în preajma sărbătorilor pascale.

Într-o societate normală e nevoie de oameni care să modeleze valorile comunității, prin responsabilitate socială, solidaritate, filantropie, respect, dărnicie și compasiune. Doar împreună putem schimba mediul comunității, având pârghii precum asumarea și responsabilitatea față de societate.

Să fim lumină și bucurie bunicilor comunității noastre!”, se arată pe pagina de facebook a Centrului de Asistență „Sfântul Iosif cel Milostiv”.

Puteți susține această campanie social-filantropică donând în contul RO36 CECE B000 30RO N082 3647. Pentru mai multe informații, puteți suna la numărul de telefon 0748.600.533 (Alina Bădiliță) sau 0753.597.177 (Ionela Abunei).

De la același autor

Ultimele din categorie