Lucrări avansate pe șantierul Așezământului Bisericesc din München

Din darul lui Dumnezeu, lucrările la Așezământul Bisericesc au decurs foarte bine în toată perioada derulării, începând cu 20 noiembrie 2017 și până acum. Dumnezeu a binecuvântat demersul, încât lucrările s-au desfășurat cu bine, fără evenimente nedorite, într-o atmosferă plăcută de înțelegere și colaborare.

La începutul lunii august, stadiul actual al lucrărilor era următorul:

La corpul A (biserica), lucrările de zidărie continuă pe tot perimetrul bisericii. Zidurile au atins înălțimi între 4 și 7 metri. În zonele interioare s-au realizat deja mai multe bolți, iar la peretele exterior se pregătește în mai multe locuri cofrajul pentru cornișă. La corpul B (centrul parohial-comunitar) s-au realizat pereții de la nivelul subsolului, care au fost și izolați împotriva apei și termic și s-a turnat planșeul peste subsol. La corpul C (mănăstire) s-au finalizat în mare parte lucrările de zidărie de la etajul I. Acum se pregătește cofrajul de deasupra acestui nivel, pentru a se turna planșeul și se lucrează la bolta de deasupra paraclisului mănăstirii.

Doresc să vă mulţumesc tuturor celor care ne-aţi sprijinit şi ne sprijiniţi în acest demers, în diferite moduri, şi să vă cer în continuare sprijinul, celor care doriţi/puteţi să-l acordaţi, pentru continuarea lor.

Cu mulţumiri din inimă către toţi cei implicaţi, cu binecuvântare şi nădejde,

† Sofian Brașoveanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Germaniei, Austriei și Luxemburgului

De la același autor

Ultimele din categorie