„Sângele creştinilor nu este mai valoros decât sângele câinilor”!

7 Ianuarie 2014 14:28 Nicolae Pintilie Religia în lume

Dreptul la viaţă pentru cei care nu sunt următori lui Allah este posibil doar din mila sau generozitatea musulmanilor. Nu este o glumă! Este expunerea unei adevărate teologii islamice, a unui crez pe care îl mărturisesc zeci de mii de oameni. 

Printre cei familiarizaţi cu învăţăturile Islamului, este binecunoscut faptul că lumea e împărţită în două mari clase: următorii lui Allah şi barbarii sau necredincioşii.

Dreptul la viaţă pentru cei din a doua categorie este posibil doar din mila sau generozitatea musulmanilor. Nu este o glumă! Este expunerea unei adevărate teologii islamice, a unui crez pe care îl mărturisesc zeci de mii de oameni. Oameni ce trăiesc într-o societate care i-a orbit prin fundamentalismul său...

Pe contul Frontului Al Nusra, deţinut de un cunoscut canal media, a fost postat, la sfârşitul acestui an, un film în care un cleric musulman ţine o predică în faţa unei mari mulţimi. Mesajul de început a fost următorul: „Sângele creştinilor nu este mai valoros decât sângele câinilor”!

Continuând, clericul a argumentat afirmaţia sa, bazându-se pe o lucrare islamică - Colecţiile Hadith, unde se precizează că „sângele de nemusulman nu este mai bun decât sângele unui câine ce îşi doarme somnul în praful drumului”.

De la același autor

Ultimele din categorie