„Pastel de toamnă” pentru copiii de la Spitalul „Sfânta Maria”

4 Noiembrie 2019 15:59 Flavius Popa Arhiepiscopia Iaşilor

Centrul de ajutor pentru copii al Asociației „Kids Help Point” a organizat vineri, 1 noiembrie 2019, campania social-filantropică „Pastel de toamnă la spital”, prin care copiii internați la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași - secția Oncologie au beneficiat de momente dulci, de joacă, desen și dans.

Voluntarii Asociației „Kids Help Point” din Iași au mers vineri după-amiază, pe 1 noiembrie, la copiii cu patologii oncologice din cadrul Spitalului „Sfânta Maria” din municipiul Iași. Cu această ocazie, micuții pacienți au primit dulciuri, s-au jucat cu voluntarii KHP, au desenat și au dansat împreună.

„Copiii bolnavi au nevoie de a fi antrenați în activități recreative, fapt ce poate îmbunătăți procesul de vindecare sau poate ameliora starea de izolare impusă de boală. Filantropia nu e doar un act de bunătate sau de caritate, ci un angajament la progres față de noi și față de comunitatea din care facem parte”, a precizat Camelia Onofrei, coordonator proiect.

Asociația „Kids Help Point” desfășoară în mod constant diverse campanii social-filantropice pentru copiii bolnavi și pentru cei aflați în situații de risc. Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina de facebook „Kids Help Point”.

De la același autor

Ultimele din categorie