Editura Doxologia prezentă la Libris Neamț 2015

15 Septembrie 2015 17:13 Arhiepiscopia Iaşilor

Editura Doxologia își așteaptă vizitatorii la standul său din Parcul Tineretului din Piatra Neamț, în cadrul Târgului de carte „Libris Neamț” – ediția V, în perioada 17 - 20 septembrie a.c..

O ofertă editorială bogată pentru adulți și copii, cărţi de teologie şi spiritualitate, credinţă ortodoxă, poezie şi proză creştină, noi apariţii editoriale și reduceri de preț între 20 și 35 % – acestea sunt doar o parte din propunerile Editurii Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

Editura Doxologia așteaptă cititorii la standul său cu titluri noi în Colecția „Patristica” (Seriile „Studii” și „Traduceri”), Colecția „Viața în Hristos” (Seriile „Mărgăritare” și „Pagini de Filocalie”), Colecția „Liman duhovnicesc”. De asemenea, vor fi volume din seriile de autor Prof. Univ. Dr. Constantin Milică, Mitropolitul Antonie de Suroj sau Monahia Siluana Vlad.

Un loc aparte îl vor ocupa cărțile de popularizare a unor aspecte ce par inabordabile de către credinciosul obișnuit, cum ar fi: „Ajutor! Mă plictisesc în biserică” de Pr. David R. Smith și „Rugăciunea lui Iisus. Călăuza inimii către Dumnezeu” de Frederica Mathewes Green, dar și cărțile pentru copii: „Împărăția lui Ciuboțel” de Spiridon Vangheli, „Cântecul soarelui” – poezii de Grigore Vieru, dar și „Mare concurs” de Camelia Poenaru și „Șoricelul și margareta” de Gabriel Poenaru din Colecția „Prichindel”.

Nu va lipsi nici „Sfânta Evanghelie pe înțelesul copiilor”,  o lucrare extrem de apreciată, care îşi trage seva din două izvoare excepţionale care au influenţat pozitiv cursul umanităţii: textul Sfintei Scripturi, care a fost adaptat pentru a deveni pe cât se poate accesibil copiilor, şi manuscrisul miniat, rafinata artă care stă la baza cărţii ilustrate, aşa cum o ştim astăzi.

De asemenea, Editura Doxologia își invită cititorii și la două evenimente organizate în cadrul Libris Neamț 2015. Este vorba de: lansarea volumelor ,,Părintele Iustin Pârvu. O misiune creştină şi românească” şi „7 întâlniri cu părintele Iustin Pârvu”, de Adrian Alui Gheorghe, dar și de lansarea cărții „Cineva mă caută prin viaţa mea”, de Marius Iordăchioaia. Evenimentele vor avea loc sâmbătă, 19 septembrie, începând cu ora 15.30.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook: www.facebook.com/Editura.Doxologia.

Ultimele din categorie