Sesiune de formare pentru atelierele Pro Vita „Spune-mi o poveste pentru suflet”, la Iași

3 Februarie 2020 16:07 Arhiepiscopia Iaşilor

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de misiune, statistică și prognoză partorală al Arhiepiscopiei Iașilor va organiza sâmbătă, 22 februarie, între orele 9.00 și 18.00, o formare pentru părinți, educatori, coordonatori de activități pentru copii sau iubitorii de povești care doresc să susțină ateliere de povestit. 

Locul de desfășurare este Centrul Educațional „Căsuța cu povești” de pe Bd. Copou, nr. 50, Iași. Formatori vor fi: Ioana Revnic, profesoară de limba și literatura română la Liceul Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu” din București, Iuliana Pîrvu și Georgiana Nistor, absolvente ale Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași, și Oana Petrovici, profesor pentru învățământul preșcolar și coordonator al Cercului de lectură și scriere creativă „Căutătorii de Vise”, Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” din Iași.

Pentru eveniment vor fi 22 de locuri disponibile. Cei care doresc să se înscrie sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție pe adresa de email departament.provita@gmail.com. Detalii mai multe pe pagina de facebook Pro Vita Iași.

„Spune-mi o poveste pentru suflet” este un concept dezvoltat de povestitoarea Ioana Revnic, care are în vedere educația caracterială. (Sorina-Nicoleta Topliceanu, referent Pro Vita Iași)

Ultimele din categorie