Magiunul de prune Topoloveni, prezent la târgul PRODEXPO de la Moscova

Social

Magiunul de prune Topoloveni, prezent la târgul PRODEXPO de la Moscova

    • Magiunul de prune Topoloveni, prezent la târgul PRODEXPO de la Moscova
      Magiunul de prune Topoloveni, prezent la târgul PRODEXPO de la Moscova

      Magiunul de prune Topoloveni, prezent la târgul PRODEXPO de la Moscova

Magiunul din prune Topoloveni va fi prezent la Moscova, la târgul PRODEXPO, care se va desfășura în perioada 10-14 februarie, la centrul expozițional Expocentre Fairgrounds Moscova.

Prin participarea la târgul PRODEXPO de la Moscova, producătorul Sonimpex Topoloveni continuă astfel programul "Eureka: descoperiți comorile Europei", pentru Magiunul de prune Topoloveni, fiind singurul producător român beneficiar al acestui program cu finanțare europeană de promovare pe piețele din Elveția, Norvegia și Federația Rusă, valoarea totală a proiectului fiind de aproximativ 981.000 de euro.

"Programul «Eureka: descoperiți comorile Europei» debutează, în anul 2014, pentru noi, Sonimpex Topoloveni, cu participarea la PRODEXPO 2014. Magiunul din prune Topoloveni, ambasador al bunului gust românesc, încearcă să reia relațiile comerciale cu piața rusească. Calitățile deosebite ale magiunului din prune Topoloveni, calități certificate de către Institute Europene și Internaționale, sunt argumentele care ne vor sprijini pentru dezvoltarea relațiilor comerciale cu partenerii ruși. Pentru prima dată, în cadrul acestui program, vor avea loc și degustări la Hotelul Radisson Royal din Moscova", a declarat Bibiana Stanciulov, director general și unic acționar al Sonimpex Topoloveni.

*****

Magiunul din prune Topoloveni este multiplu premiat "Superior Taste Award" de către Institutul pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the "Romanian traditional taste", a obținut certificarea "Atestarea Calității" din partea Centrului Național de Teste Comparative și este certificat de către Institutul de Cercetări Alimentare drept aliment funcțional, care, consumat în mod curent, contribuie la menținerea stării optime de sănătate, și este singurul produs din România care a obținut certificatul de "Indicație Geografică protejată" acordat de Uniunea Europeană.

De asemenea, Sonimpex Topoloveni este și Furnizor al Casei Regale a României.

Magiunul din prune Topoloveni este un produs care poate fi consumat de către copii începând cu vârsta de 6 luni - odată cu diversificarea alimentației și este permis persoanelor bolnave de diabet (cu acordul medicului curant), conform unui studiu realizat la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Păulescu.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs BIO, 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.