(Video) Întâlnire de dezbateri pentru profesorii de religie din județul Iași

Știri

(Video) Întâlnire de dezbateri pentru profesorii de religie din județul Iași

În sala „Iustin Moisescu” din cadrul Cancelariei Eparhiale Iași a avut loc în după amaiza zilei de  marți, 28 mai 2019, întâlnirea profesorilor de religie ortodoxă din județul Iași, eveniment ce are ca scop prezentarea noului proiect educațional dezvoltat de Ministerul Educației Naționale privind viitoarele reforme și metode de învățare, acestea fiind adaptate și prezentate cadrelor didactice.
    Aceste tipuri de întâlniri se realizează în întreaga țară, fiecare specializare desfășurând astfel de dezbatere, în funcție de planul de învățământ. Activitatea de la Iași s-a rezumat la implicarea celor prezenți în cadrul unor prezentări și propuneri cu privire la valorile educaționale pe care dascălul le oferă elevilor. Totodată s-a dorit discutarea planului educațional dar și concentrarea pe rezultatele garantate ale învățării.
    La final, profesorii de religie au întocmit o listă de propuneri cu privire la viziunea proprie, au înscris temele discutate și rezultatele dezbaterilor, urmând ca acest document să fie trimis Ministerului Educației.

 

Citește despre: