(Video) Tabăra din Pridvorul Satului a ajuns în Parohia „Aurel-Vlaicu”  

21 August 2019 11:12  |  Evenimente
video:   Bogdan Bulgariu

Departamentul Misiune pentru Tineret al Arhiepiscopiei Iașilor organizează vara aceasta 63 de tabere în satele din județele Botoșani, Neamț și Iași. Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din satul Aurel Vlaicu a fost gazda celei de a 50-a tabără din proiectul care se desfășoară între 15 iunie - 8 septembrie.

Cu ajutorul celor 220 de voluntari implicați în cele 14 echipe, Tabăra din pridvorul satului a ajuns în cele 50 de tabere la 5000 de tineri și copii.

Beneficiarii acestor tabere trec printr-un program ce conține 8 ateliere (Educatie financiară, Practică religioasa, Prim Ajutor, Comunicare relațională, Educație sportivă, Hand- made, Lectură, Orientare în natură), Sfânta Liturghie, rugăciuni de dimineață și de seară, spovedanie, Vânătoarea de comori, jocuri olimpice, foc de tabără și jocuri creative.

Până la sfârșitul vacanței de vară Departamentul Misiune pentru Tineret al Arhiepiscopiei Iașilor își propune să mai ajungă cu proiectul Tabăra din pridvorul satului în alte 13 comunități rurale.

Video pe aceeași temă

Ultimele din categoria Evenimente

Video de Bogdan Bulgariu

Pe aceeași temă

Recomandările zilei

Citește și