Studenții și absolvenții specializării Teologie Asistență Socială, împreună pentru fapte bune

14 Decembrie 2020 15:29 Social

Vă împărtășim faptul că studenții și absolvenții Facultății de Teologie Ortodoxă din Iași, specializarea Asistență Socială, s-au alăturat campaniei „Olimpiada Faptelor Bune”, activitate inițiată cu binecuvântarea și sprijinul IPS Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, prin Sectorul Educațional-Teologic și Sectorul Social-Filantropic, sub directa coordonare a insp. școlar Daniela Ceredeev de la Inspectoratul Școlar Județean Suceava.

Echipa Asociației Studenților și Absolvenților de Teologie Ortodoxă Asistență Socială din Iași, în parteneriat cu Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae”, specializarea Asistență Socială, este nerăbdătoare să aducă bucurie celor 130 de beneficiari ai campaniei.

Activitatea social – filantropică își propune să ofere produse alimentare neperisabile, dulciuri, fructe, jucării și îmbrăcăminte pentru copiii și adulții din următoarele centre:

  • Centrul de zi pentru copii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” - sat Crucea – 25 de beneficiari
  • Centru de zi pentru copii „Dumbrava minunată”  - Dumbrava – 15 de beneficiari
  • Centrul de zi pentru copii din comuna Aroneanu – 15 de beneficiari
  • Centrul de zi pentru copii „Sfântul Nicolae”  - Ciurea – 25 de beneficiari
  • Persoane vârstnice și persoane cu dizabilități din satul Cuza-Vodă – 22 de beneficiari
  • Centrul de zi pentru persoane vârstnice „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv” – 28  de beneficiari

Vă invităm să fiți ctitori de fapte bune în preajma sărbătorilor de iarnă, acordându-ne încrederea și ajutorul dumneavoastră în realizarea obiectivelor propuse. Pentru cei care timpul reprezintă o piedică în a avea contact direct cu o persoană aflată în nevoi, noi ne facem mijlocitori între aceștia și dumneavoastră.

Cei care doresc să ne ajute, o pot face direct în contul Asociației:

Cont IBAN: RO93 BACX 0000 0019 8981 6000

„Făuritorii de fapte bune” care vor dori să ofere daruri pentru copilașii, vârstnicii și persoanelor cu dizabilități, o pot face luând legătura direct cu:

Asist. univ. dr. Polixenia Nistor - 0758 312 351

Asist. soc. Ionela Abunei - 0753 597 177

Doar împreună putem schima vieți, medii și comunități, prin iubire, implicare, responsabilitate și asumare socială!

Proiectul social-filantropic se află sub egida Anului pastorației părinților și copiilor și comemorării filantropilor ortodocși români.

Scopul Asociaţiei S.A.T.O.A.S. este acela de a promova proiecte în domeniul asistenţei sociale, educaţiei, sănătăţii, culturii, religiei, care, prin natura lor, impulsionează iniţiativa civică, actele de caritate, filantropice sau de mecenat, menite să consolideze şi să promoveze spiritul comunitar, precum şi de a promova profesia de asistent social teolog în societate. Ne bucurăm de binecuvântarea Sfântului Iosif cel Milostiv, patronul asociaţiei, părintele săracilor, omul care a schimbat un oraş prin dragoste şi bunătate. „Uniţi în aceleaşi aspiraţii, prin iubire şi devotament, pentru binele comun” - Sfântul Iosif Naniescu. (Asistent social Ionela Abunei, vicepreședinte al Asociației S.A.T.O.A.S.)

Ultimele din categorie