A găsit serviciu, rugându-se la Sfântul Mina

Avem copil și bătrâni care depindeau material de noi. La sfatul unui părinte, am mers la biserica Sfântului Mina din București și am făcut Acatistul Sfântului amândoi – atât eu, cât și soțul meu, timp de 40 de zile.

Acum doi ani, soțul meu și-a pierdut serviciul. Eu nu lucram. Ne simțeam profund deznădăjduiți. Avem copil și bătrâni care depindeau material de noi. La sfatul unui părinte, am mers la biserica Sfântului Mina din București și am făcut acatistul Sfântului Mina amândoi – atât eu, cât și soțul meu, timp de 40 de zile.

Încă din prima săptămână de când citeam acatistul, soțul meu a primit o lucrare pe care a luat bani, fără să aibă un contract cu firma care l-a angajat. Ulterior, el a încheiat și un contract de colaborare cu acel patron. Sfântul Mina ne-a ajutat, chiar dacă necazul prin care treceam era din vina noastră. De atunci, l-am numit Ocrotitorul casei și al locului în care soțul meu își desfășoară munca. Îl chemăm în rugăciune zilnic. Toată viața îi vom rămâne recunoscători și vom da slavă lui Dumnezeu pentru minunile sale!

(Mădălina Șchiopu - minune primită de la cititorii Portalului Doxologia)

Ultimele din categorie