(Video) Burse pentru tineri – proiect Pro Vita Iaşi susţinut şi de părinţii din Muntele Athos

Emisiuni TV

(Video) Burse pentru tineri – proiect Pro Vita Iaşi susţinut şi de părinţii din Muntele Athos

100 de copii și tineri din județele Iași, Botoșani și Neamț, care provin din familii numeroase cu peste 7 copii și au rezultate foarte bune la învățătură, sunt bursierii Pro Vita. Sunt talentați în diverse domenii, de la muzică și pictură, până la arhitectură și design, fiind olimpici și implicați activ în proiecte extrașcolare. Sunt 100 de copii și tineri care visează să devină medici, arhitecți, polițiști, artiști, avocați, meteorologi, profesori, asistenți sociali, pianiști, jandarmi, ghizi turistici, ingineri, designeri etc.

Pro Vita Iași îşi propune să îi susțină şi în anul şcolar 2023-2024 cu o bursă lunară de studiu în valoare de 300 de lei în cadrul proiectului derular încă din anul 2016. Pentru aceasta, Sectorul de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor derulează o campanie de strângere de fonduri pentru aceşti bursieri înscriși în Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii „Sfântul Stelian”. Cei care doriţi să-i sprijiniţi pe aceşti tineri puteţi accesa pagina https://provitaiasi.ro/doneaza.

Părinţii din Sfântul Munte Athos susţin acest proiect, iar părintele Teologos de la Schitul românesc Lacu – Chilia „Intrarea în biserică a Maicii Domnului” ne vorbeşte în emisiunea „Ferestre către suflet” despre valorile care trebuie promovate în rândul tinerilor.

Vă mulţumim!

Vizionare plăcută!

Citește despre: