(Video) Cum putem ține post de tehnologie în mod concret?

Întreabă preotul

(Video) Cum putem ține post de tehnologie în mod concret?

Fragment din Întreabă preotul LIVE: „Distanțarea socială, timp propice pentru cunoașterea de sine” – Părintele Patriciu Vlaicu, luni, 6 aprilie 2020. 

„Sfântul Apostol Pavel spune că toate îmi sunt cu putință, dar nu toate îmi sunt de folos, toate îmi sunt cu putință, dar nu mă voi lăsa biruit de nimic. Dacă noi reușim să ne așezăm într-o rânduială, chiar dacă e teoretică, dacă ne propunem să nu stăm mai mult de o oră pe rețelele de socializare pentru a avea vești de la prieteni, o altă oră, să zicem, pentru a ști ce se mai întâmplă în lume, atunci rămân atâtea ore pentru a face alte lucruri interesante! Așa ar trebui să facem, să ținem post de ceea ce ne leagă, și în clipa în care simțim o poftă să stăm în fața calculatorului sau a televizorului, să ne rupem de el.”

Fragment din Întreabă preotul LIVE: „Distanțarea socială, timp propice pentru cunoașterea de sine” – Părintele Patriciu Vlaicu, luni, 6 aprilie 2020. 

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!