Voluntarii Colegiului „Sfântul Nicolae”, solidari față de ieșenii aflați în autoizolare

13 Martie 2020 16:13 Flavius Popa Social

Membrii Colegiului „Sfântul Nicolae” din Iași își oferă serviciile (cumpărături alimente, produse de igienă și medicamente) pentru persoanele aflate în autoizolare. Campania se adresează în mod special bătrânilor și persoanelor singure.

„Ești o persoană aflată în autoizolare? Sau îți este frică să ieși din casă pentru a nu te îmbolnăvi? Ai nevoie de anumite cumpărături (alimente sau produse de igienă) și medicamente? Apelează numărul 0734.817.498 și o echipă de voluntari va răspunde nevoilor tale, te vor ajuta să nu te simți neputincios. Ne adresăm în special bătrânilor sau persoanelor singure ce nu au posibilitatea de a-și procura minimul necesar. Dacă știi pe cineva în această situație, dă-ne de veste. Această acțiune a fost inspirată din strategia transmisă de Institutul Polonez (Instytut Polski w Bukareszcie)”, se arată în mesajul postat pe Facebook de colegiul ieșean.

„Echipa de coordonatori din cadrul comunității Colegiului «Sfântul Nicolae» au luat decizia de a fi solidari și aproape de persoanele ce ar putea întâmpina probleme privind răspândirea virusului COVID-19”, a declarat Cristian Butnărașu, coordonator voluntari.

De la același autor

Ultimele din categorie