Agenda creştinului

Știri

Agenda creştinului

    • Agenda creştinului
      Agenda creştinului

      Agenda creştinului

Departamentu Pro Vita al Arhiepiscopiei Iaşilor organizează până pe 30 octombrie 2014 concursul de eseu şi fotografie „Sunt fericit cu fraţii mei!“. Eseul de maximum 1.000 de cuvinte sau setul de trei fotografii trebuie trimise la adresa concursprovita@gmail.com.

Radio

- Radio TRINITAS va difuza astăzi, 28 octombrie 2014, de la ora 14:05 la ora 15:00, emisiunea „Lumea de azi“, a Arhiepiscopiei Iaşilor, moderată de Monica Avădănei.

TV

- TV Plus Suceava va difuza în direct astăzi, 28 octombrie 2014, de la ora 19:30, emisiunea „Iubi-Te-voi, Doamne!“, realizată de pr. Justinian Cojocar.

Concurs de fotografie

- DOXOLOGIA Media, din cadrul Sectorului cultural şi comunicaţii media al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, organizează până pe 20 noiembrie 2014 concursul de fotografie „Paşi de pelerin“. Mai multe detalii se găsesc pe Portalul Doxologia.

Concurs de eseu şi fotografie

- Departamentu Pro Vita al Arhiepiscopiei Iaşilor organizează până pe 30 octombrie 2014 concursul de eseu şi fotografie „Sunt fericit cu fraţii mei!“. Eseul de maximum 1.000 de cuvinte sau setul de trei fotografii trebuie trimise la adresa concursprovita@gmail.com.

Conferinţă

- În Aula Universităţii „Petre Andrei“ din Iaşi va avea loc vineri, 31 octombrie 2014, de la ora 18:00, conferinţa „De la moarte la viaţă şi de pe pământ la cer“, susţinută de jurnalistul şi scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă, în cadrul Serilor Doxologia.

Citește despre: