Apel pentru voluntari: Grupul eparhial pentru COVID-19 caută voluntari în județele componente ale Arhiepiscopiei Iașilor

21 Martie 2020 14:50 Flavius Popa Arhiepiscopia Iaşilor

Grupul de lucru eparhial pentru analiză și implicare în contextul COVID-19 al Arhiepiscopiei Iașilor caută voluntari în județele Iași, Neamț și Botoșani pentru achiziționarea și distribuirea alimentelor. Această acțiune este gestionată de membrii asociațiilor de tineret ATOR și ASCOR Iași, coordonați de Sectorul de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor.

În calitate de voluntar, poți fi de ajutor persoanelor vulnerabile în contextul epidemiei de Coronavirus, în județele Iași, Neamț și Botoșani. Această acțiune își propune să susțină persoanele care se află deja în izolare la domiciliu, care nu au alte persoane de sprijin și care au nevoie de hrană, medicamente sau alte lucruri foarte necesare.

Totodată, în contextul actual al epidemiei de coronavirus, Arhiepiscopia Iașilor a lansat site-ul fiideajutor.ro. Acesta este o platformă prin care sunt create conexiuni între cei care doresc să ofere o mână de ajutor și cei aflați în dificultate. Scopul este de a crea o comuniune activă între membrii societății și, în același timp, de a sluji comunitatea din care facem parte.

Dacă dorești să te implici ca voluntar, te rugăm să completezi ACEST FORMULAR și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil. Pentru întrebări sau informații suplimentare, poți trimite un email: contact@fiideajutor.ro sau poți suna la numărul de telefon 0754.516.928.

Completează formularul Înregistrare „Voluntarii Sfintei Parascheva”

De la același autor

Ultimele din categorie