Armoniile celui mai bun cor bărbătesc din lume, pe scena BCU „Mihai Eminescu” din Iaşi

Marţi, 9 mai, de la ora 18.00, ieşenii sunt invitaţi să participe la un concert de folclor în interpretare coral-instrumentală, susținut de Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului, alături de Orchestra folclorică „Muzica Divertis” din Republica Moldova.

Evenimentul este o manifestare din cadrul Festivalului Internaţional al Educaţiei (FIE), organizată de Asociația Iubire și Încredere, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi. Intrarea este liberă!

Corala bărbătească „Armonia” a fost înființată în anul 2001 în cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Tulcea, iar doi ani mai târziu a trecut sub coordonarea Arhiepiscopiei Tomisului. Corala constănţeană este cunoscută pentru palmaresul medaliilor obtinute la numeroasele concerte şi competiţii din țară şi din străinătate.

În cadrul celei de-a IX-a ediţii a World Choir Games, desfăşurate în vara anului trecut la Soci (Rusia), Corala „Armonia” a fost dublu medaliată cu aur, obţinând 93,88 de puncte la sectiunea „Cor bărbătesc de cameră” şi 87,75 de puncte la „Muzică sacră a capella”.

De la același autor

Ultimele din categorie