O nouă sesiune de admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iaşi

6 Septembrie 2017 22:04 Tudorel Rusu Educaţie
 

Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae“ a Universităţii „Al. I. Cuza“ din Iaşi organizează, în perioada 7-9 septembrie 2017, înscriere la admiterea pentru locurile rămase libere atât la programul de Licenţă, cât şi la programul de Master.

La Facultatea de Teologie Ortodoxă va fi organizată, începând de astăzi, o nouă sesiune de admitere pentru locurile rămase libere după sesiunea din iulie 2017. Perioada de înscrieri este 7-9 septembrie.

Domeniile şi specializările pentru studiile universitare de licenţă (învăţământ cu frecvenţă) la care este organizată admiterea sunt: Domeniul Teologie - Teologie Ortodoxă Pastorală (4 ani) şi Teologie Ortodoxă Didactică (3 ani) şi Domeniul Arte vizuale - Artă sacră (3 ani). În privinţa cursurilor de Master, cu durata de 4 semestre, se va organiza admitere pentru următoarele direcţii de specializare: Teoria şi practica formării religioase, Familia creştină contemporană, Misiune şi slujire pastorală, Comunicare şi consiliere psihologică şi spirituală, Artă sacră în patrimoniul cultural. Detalii despre locurile disponibile, cât şi despre concursul de admitere  pot fi aflate atât la secretariatul facultăţii, cât şi de pe site-ul www.teologie.uaic.ro.

De la același autor

Ultimele din categorie