Pro Vita Iași recrutează voluntari pentru Marșul pentru Viață și Luna pentru Viață 2020

20 Ianuarie 2020 14:36 Arhiepiscopia Iaşilor

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor dă startul campaniei de recrutare de voluntari pentru organizarea Marșului pentru Viață și a Lunii pentru Viață 2020 sub genericul „Pentru Viață. Pentru Părinți. Pentru copii”.

Voluntarii vor avea parte de sesiuni de formare în perioada 29 ianuarie – 29 februarie 2020 pentru a aprofunda problematica pro–viață. Formarea va consta în întâlniri tematice cu invitați din domeniu, ateliere de lucru pro-viață pe diferite teme (criza de sarcină, dependența de pornografie, traficul de persoane etc.), dezbateri pro-viață, proiecție de film și întâlniri non-formale pentru socializare.

Persoanele care doresc să se implice pot completa formularul de înscriere de pe pagina de Facebook Pro Vita Iasi până la data de 25 ianuarie 2020.

De-a lungul lunii martie vor fi organizate numeroase activități dedicate vieții și familiei, care vor culmina cu Marșul pentru Viață intitulat anul acesta „Pentru Viață. Pentru Părinți. Pentru copii”, care va avea loc sâmbătă, 28 martie 2020.

Ultimele din categorie