Slujbe misionare la Moineşti şi Bacău

Proiectul eparhial misionar pentru tineri cu implicaţii terapeutice medico-sociale şi spirituale „Păstrarea unui sens al vieţii în cazul tinerilor bolnavi de cancer“, lansat de Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului, a fost implementat miercuri, 6 aprilie 2016, în Parohia „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ din Moineşti.

Soborul slujitorilor s-a rugat în cadrul Tainei Sfântului Maslu pentru Tudor Fleşcan, un băiat cu vârsta de opt ani din localitate, aflat în grea suferinţă.

 

Marţi, 4 aprilie 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, în cadrul aceluiaşi program, în Parohia „Sfinţii Trei Ierarhi“ din Protopopiatul Bacău s-a oficiat Taina Sfântului Maslu. În acest sens au fost identificate două cazuri de tineri bolnavi, cu posibilităţi financiare reduse, cu scopul de a li se oferi un sprijin spiritual, dar şi material, în vederea depăşirii sau ameliorării situaţiei dificile pe care o traversează.

Miercuri, 6 aprilie 2016, în biserica Parohiei „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“ din Hemeiuş, Protoieria Bacău, s-a desfăşurat întrunirea preoţilor din Cercul pastoral „Acoperământul Maicii Domnului“.

Citește alte articole despre: slujbă, preoţi, credincioși, bolnavi, cancer

De la același autor

Ultimele din categorie