Acţiune caritabilă, în Parohia Iosefin din Timişoara

26 Aprilie 2016 15:30 Arhiepiscopia Timişoarei

În conformitate cu principiile evanghelice ale slujirii aproapelui, marți, 26 aprilie 2016, în Săptămâna Pătimirilor, la Parohia Iosefin - Timișoara, a avut loc o acţiune caritabilă destinată ajutorării aproximativ 300 de credincioși nevoiaşi, precum şi familii cu mai mulţi copii, toți cu posibilităţi materiale reduse.

La eveniment au participat preoții parohiei, consilieri și angajați ai parohiei, care au ajutat la buna desfăşurare a acestei acţiuni filantropice. Înainte de a împărți pachetele pregătite, părintele Ionel Popescu, parohul bisericii „Nașterea Maicii Domnului”, a rostit un cuvânt duhovnicesc despre marele praznic al Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Darurile oferite au fost pregătite prin ajutorul credincioşilor parohiei, a Fundaţiei „Preot Ioan Olariu” şi a altor oameni şi fundaţii din Timişoara.

De asemenea, la cantina parohiei Iosefin, s-a oferit o masă caldă persoanelor nevoiaşe, prin ajutorul credincioşilor voluntari, ce s-au implicat activ în acestă frumoasă activitate caritabilă. Cantina socială a parohiei ortodoxe Iosefin funcţionează din anul 2011 şi ajută în jur de 45 de vârstnici, precum și familii cu mulți copii, de două ori pe săptămână.

Sursa: mitropolia-banatului.ro

Ultimele din categorie