Conferință dedicată tinerilor, la Sîngeorz-Băi

Printre activitățiile organizate în cadrul săptămânii „altfel” la nivelul școlilor din Sîngeorz-Băi, se numără și o conferință dedicată tinerilor. Astfel, joi, 21 aprilie 2016, Centrul misionar de tineret „Ioan Bunea” din localitate a fost gazda unei conferințe organizate de către Casa de Cultură din Sîngeorz-Băi în parteneriat cu Liceul Teoretic „Solomon Haliță” și cu Școala Gimnazială „Artemiu Publiu Alexi”.

Invitatul special al acestei întâlniri a fost părintele Bogdan Ivanov, consilierul cultural al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

Întâlnirea de la Sîngeorz-Băi a început cu o rugăciune după care, directorul Casei de Cultură, profesorul Florin Hodoroga a expus motivele pentru care, de mai bine de 8 ani de zile, se străduiește ca în fiecare an să organizeze câte o conferință pentru tinerii din orașul-stațiune, după care, invitatul le-a fost prezentat celor prezenți de către părintele Paul Gavriloaie, directorul Centrului de tineret.

Mai apoi, părintele Bogdan Ivanov le-a vorbit tinerilor prezenți, transmiţându-le câteva îndemnuri după care fiecare trebuie să își ghideze viața.

Întâlnirea s-a încheiat cu un dialog între invitat și elevii, preoții și profesorii prezenți.

Sursa: radiorenasterea.ro

Ultimele din categorie